AiguaEmbaràs

Cursets de natació dirigits a la millora física, postural i psíquica durant el període de gestació.

L'activitat física destinada a les embarassades ha de ser amb poc impacte i molt controlada, la natació és la clau. Tot el període de gestació es veurà beneficiat i reforçat pels exercicis i treball a l'aigua, aspectes tant importants com: l'enfortiment de la musculatura més important durant l'embaràs, l'eliminació d'excessos de líquids, la preparació cardiovascular i aeròbica, la millora de la circulació sanguínia, l'augment de la flexibilitat, etc... juntament amb la possibilitat de compartir experiències i dubtes amb la resta de les companyes i la monitora.

L'aigua és un medi gens agressiu pel cos d'una embarassada, les articulacions i la musculatura tenen més llibertat de moviment i menys pes que suportar.

Horaris i preus

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte
11:00 h - 11:45 h        
Quotes 1 dia per setmana 2 dies per setmana
Soci 21,20 € 30,20 €
No Soci
28,20 € 40,30 €

Calendari d'Activitats 2017 - 2018

INICI

4 de setembre de 2017

FINALITZACIÓ

30 de juny de 2018

Els dies festius de les activitats seran tots els festius nacionals i locals.

Normativa

Cal portar un certificat del metge conforme es pot realitzar activitat física al medi aquàtic.

És obligatori omplir el qüestionari personal que s'entregarà a la recepció abans de començar l'activitat.

Equipament: Per poder assistir a l'aiguaembaràs cal portar banyador, barnús, xancles i casquet de bany (ulleres de piscina opcionals).

Puntualitat: Es demana màxima puntualitat a l'hora de començar les classes.

Drets d'inscripció

  • Els no socis hauran de pagar 15,50 € en concepte de matrícula del curs 2017-2018 i 1'60 € per la compra del carnet d'accés a la instal·lació.

Normativa Pagament

  • Els pagaments es realitzaran de forma automàtica mensualment a través del compte bancari. En cas de no continuar l'activitat, cal avisar abans de la facturació (dia 20 del mes anterior).
    Una vegada realitzada la inscripció (sigui quin sigui el període) davant d'una baixa justificada (amb certificat mèdic) es penalitzarà un 10%, en cas que sigui per voluntat pròpia serà del 20% a partir del moment que es produeixi la baixa, en conceptes de despeses d'organització i d'ocupació de plaça.

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursets de natació en funció de les seves necessitats.