Noticies Temporada 2017

Arriba la VI Triatló Infantil de Rubí

Publicat el 18 maig, 2017Cnrubi

poster

Amb una primera edició l’any 2012 aconseguint un gran èxit de participació i organització, el Triatló Infantil de Rubí s’ha anat consolidant com una prova de referència dins del calendari de triatlons infantils.

En el marc de la festa major de la ciutat, aquest any la prova es disputarà el dissabte dia 1 de juliol i compta amb participació d’infants federats i no federats d’entre 7 i 14 anys de Rubí i de tot Catalunya. Els circuits s’adapten a cada categoria i l’objectiu és el de promocionar l’esport i en concret el triatló entre els més joves. Per aquest motiu, també es realitza una campanya de promoció a les escoles i instituts.

Un triatló és una prova on el triatleta fa un primer tram nedant i passa posteriorment per boxes per recollir la bicicleta i fer el segment ciclista. Retorna després per deixar la bicicleta i sortir a fer la cursa a peu. Tota la cursa es fa sense parar el cronòmetre, controlada per jutges de la Federació Catalana de Triatló i aplicant el reglament de la mateixa.

La prova té lloc a les instal·lacions esportives de Can Rosés. En concret, el tram de natació a les piscines del Club Natació Rubí, la cursa a peu a les pistes d’atletisme de la Unió Atlètica Rubí, i el tram ciclista és un circuit pels voltants de Can Rosés. Tots els circuits es troben tancats al trànsit i controlats en tot moment per l’equip de voluntaris de la prova, amb la col·laboració de la policia local de Rubí.

Les inscripcions s’obren el proper dijous dia 1 de juny a les 10 h del matí i són limitades als primers 150 inscrits. Tota la informació es pot trobar a www.triatloinfantilrubi.com. Segueix-nos per estar informat de totes les novetats a Facebook i a Twitter.